Webinar: Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Eğitimi Webinarı 21 NİSAN 20.04.2021

clinicalkey.jpg

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier ClinicalKey Webinarı

Elsevier ClinicalKey tarafından 21 Nisan 2021 tarihinde düzenlenecek olan webinara tüm araştırmacılarımız davetlidir.

ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılar ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr.Ayhan Bilir – Atlas Üniversitesi – Tıp fakültesi Dekanı / Histoloji ve Embriyoloji Ana bilim Dalı

Pro​f.Dr. Erkan Göksu – Akdeniz Üniversitesi – Acil Tıp Anabilim Dalı

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

Toplantı kayıt linki:

21 Nisan Çarşamba 12:30 :  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEuceGtqj8iHNBlaykozw5s8DvGqRpoYn6z

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

online-egitim.png