Bahar Dönemi Ara Sınav Programı ve Uygulama Süreciyle İlgili Bilgilendirme 05.04.2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Dönemi Ara Sınav Programı ve Uygulama Süreciyle İlgili Bilgilendirme

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi teorik derslerin ara sınavları 12-22 Nisan tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Uygulama sınavları ise yüz yüze yapılmak üzere 26-30 Nisan tarihleri arasına ertelenmiştir.

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi yüz yüze planlanan ara sınavlar, salgın hastalık sürecinde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı 07.04.2021 tarihli 02 sayılı Fakülte Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde, akademik takvimde belirtilen ara sınav tarihlerinde KEYPS üzerinden çevrimiçi ve aynı zamanda Microsoft Teams üzerinden kamera/mikrofon açılarak yapılmasına karar verilmiştir.

Çevrimiçi ara sınavlar ve mazeret sınavları için; öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. HES kodu riskli olan öğrenciler mazeret sınav hakkı talep etmemek ve HES kodu riskli olduğu tarihlerdeki tüm sınavlara girmek koşuluyla çevrimiçi ara sınavlara katılabileceklerdir.
  1. Sınavlara katılamayan Covid-19 pozitif ve temaslı öğrencilerin ise HES kodu riskli olduğunu gösteren belgelerini Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına ibraz etmeleri ve alınacak Fakülte Yönetim Kurulu Kararına istinaden mazeret sınavlarına girebilecektir.

Fakültemiz online sınav talimatı revize edilmiş olup, sınav talimatına erişmek için tıkla​yınız.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programı ​​