Bezmialem Tıp Fakültesi Öğrencileri Bilimsel Yönleri Güçlü Hekimler Olarak Yetişiyor 12.11.2020

​Bezmialem Tıp Fakültesi öğrencileri bilimsel yönleri güçlü hekimler olarak yetişiyor.

Johns Hopkins Üniversitesi ile ortak geliştirilen, Türkiye'de tek bilimsel müfredat olan Bilimsellik Komitesi programında 1.5 yıl boyunca Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri araştırma sorusu oluşturmadan etik kurul başvurusuna, veri toplama ve analizinden özet bildiri hazırlama ve sunmaya kadar bilimsel çalışmanın her aşamasını düşünsel ve uygulama düzeyinde öğrenmektedir.

Bilimsellik Komitesi sürecinde hazırlanan araştırma sonuçları "Research Day" programında sunumları yapılarak tamamlanacaktır.

0001 (8).jpg

0002 (1).jpg