Prof. Dr. Murat Kartal’a Türk Eczacıları Birliği’nden Ödül 29.09.2022

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Murat Kartal, Türk Eczacıları Birliği'nin verdiği 2022 Yılı Bilim Ödülü'ne layık görüldü.

Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz ve FİTOMER Müdürümüz Prof. Dr. Murat Kartal, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Eczacılık Akademisi'nin verdiği 2022 Yılı Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri'nde “2022 Yılı Bilim Ödülü"ne layık görüldü.

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana her yıl verilen Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onaylayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak amacını taşıyor.

Saygıdeğer hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MURAT KARTAL BİLİM ÖDÜLÜ SLYDER.jpg

Prof. Dr. Murat Kartal’a Türk Eczacıları Birliği’nden Ödül