Sağlık Bakanlığı Onaylı, Bezmialem Vakıf üniversitesi Sertifikalı Fitoterapi Eğitim Progra 02.07.2019

Sağlık Bakanlığı Onaylı, Bezmialem Vakıf üniversitesi

Sertifikalı Fitoterapi Eğitim Programı

Duyuru Metni

T.C. Sağlık Bakanlığı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanlığı‘nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ne verdiği yetkiyle 5 Ekim 2019 tarihinde heki​​​mlere yönelik Sağlık Bakanlığı onaylı Sertifikalı Fitoterapi Eğitim Programı Bezmialem Fitoterapi Merkezi’nde Uzman Doktorlar için başlayacaktır.

Sağlık Bakanlığı Yönetmelik gereği verilecek olan toplam 280 saatlik dersin 162 saati teorik olup, bunun % 80’i (128 saat) uzaktan senkron ve asenkron eğitim olarak gerçekleştirilecektir. Aynı yönetmelik gereği bir günde 8 saatten fazla ders verilemeyeceğinden eğitim planlaması şu şekilde düşünülmüştür. Hazırlanan bu ders programı hocalarımızın talepleri doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

Program aşağıdaki gibi planlanmaktadır.

• 16 Temmuz- 23 Ağustos Başvuruların alınması
  • 26 Ağustos – 20 Eylül Kazananların açıklanması ve kayıt
  • 5-6 Ekim (2 gün) Yüzyüze eğitim* (16 saat)
  • 12-13 Ekim Senkron Eğitim* (16 saat)
  • 19-20 Ekim Senkron Eğitim* (16 saat)
  • 26 Ekim -3 Kasım (9 gün) Yüzyüze Eğitim* (70 saat)
  • 9-11 Kasım Senkron Eğitim* (7 saat)
  • 18 Kasım-24 Kasım Asenkron Eğitim (54 saat)
  • 25 Kasım -8 (14 gün) Aralık Klinik ve Yüzyüze eğitim* (120 saat)
  • 23 Aralık 2019 Teorik Sınav
  • 24 Aralık 2019 Uygulama Sınavı

*: Eğitim uzaktan ve yüzyüze olmak üzere iki şekilde gerçekleştirilecektir.

Uzaktan eğitim ise, senkron ve asenkron olarak yine iki şekilde yürütülecektir.

Yüzyüze eğitim ve uzaktan Senkron eğitim tarihlerinde değerli katılımcıların tüm günlerini ayırmaları gerekecektir. Asenkron derslerin saati serbest olup, önceden internette ilgili sayfaya yüklenen dersler, katılımcılar tarafından istenilen saatte izlenebilecektir.

İzinli devamsızlık saatleri ve diğer bilgiler için Sağlık Bakanlığı-Fitoterapi Eğitim Yönetmeliğini inceleyebilirsiniz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Fitoterapi Sertifika Eğitim Programına katılım ücreti 7000 TL + % 8 KDV = 7560 TL olarak belirlenmiştir.

Not;
Başvuruda belgesi eksik olanların başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru değerlendirmesi sonucunda toplamda 30 hekim eğitime başlayacaktır.

*Dilekçe İçin Tıklayınız

*Dilekçeyi indirip ıslak imza ile imzalayıp tarattıktan sonra başvuru formu üzerinden dilekçe seçeneğinden sisteme yükleyiniz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Bilgi İçin;