2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi Açıklandı 05.03.2021
BVU YENİ LOGO.jpg

Bezmialem ailesi olarak üniversitemize yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Kesin Kayıt kayıt tarihlerimiz aşağıda yer almaktadır.

Yedek Kesin Ka​yıt

08 Mart 2021

Yatay Geçiş kesin kayıt işlemlerinizi üniversitemize gelmeden Evrak Yükleme Portalı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle ödeme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Üniversitemize gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen aday öğrencilerimiz ise istenen belgeleri Evrak Yükleme Portalına yükleyerek ve ödeme işlemini tamamlayarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Yeni tarihli Öğrenci Belgesi, (e-imzalı da olabilir.)
  • Yeni tarihli Transkript,  (e-imzalı da olabilir.)
  • Disiplin Cezası almadığını gösteren belge, (e-imzalı da olabilir.)
  • Ödeme yapıldığına dair Mali İşler Direktörlüğü'nden kaydı açılabilir belgesi,

Kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamak için tıklayınız.  ​