HES Kodu Uygulaması 05.11.2020

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE MİSAFİRLERİMİZ;

Sizlerin ve toplum sağlığını korumak için, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Eyüp Yerleşkesi girişlerinde 02 Kasım 2020 tarih itibari ile''HES Kodu'' uygulamasına geçilmiştir. HES KODUNUZU alarak kampüsümüze giriş çıkış yapabilirsiniz.

HES Kodu almak için Sağlık Bakanlığının;

heskod.saglik.gov.tr/hes.html adresini girerek alabilirsiniz.

www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

COVID-19 testi pozitif çıkan öğrencilerimiz ile Covid-l9 şüphesi ile izole durumundaki öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığınca 12 Ekim 2020 tarihinde güncellenerek yayınlanan COVID-19 SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ doğrultusunda 14 gün boyunca mazeretli sayılmaları için, "Hayat Eve Sığar" (HES) Mobil uygulaması üzerinden alacakları vaka veya temaslı olduklarını gösteren belge ve raporları Fakülte sekreterliğimize göndermesi gerekmektedir.