Haberler
Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: “Hemşireliğe Adım Atarken: Anadolu Sağlık Grubu” 9.04.2021

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında 5 Nisan 2021 tarihinde 'Hemşireliğe Adım Atarken' konu başlıklı etkinlik Anadolu Sağlık Grubunun katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.  

Anadolu Sağlık Grubu Bakım ve Eğitim Geliştirme Yöneticisi Nazife UTLU TAN ve İnsan Kaynakları Kıdemli Uzmanı Özge HAYTA sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumlarına Anadolu Sağlık Grubunun genel hizmet anlayışını açıklayan bir videoyla başlayan Sayın TAN ve HAYTA, sunumlarının devamında geniş bir yelpazede hemşirelik hizmetlerinin kurumlarındaki işleyişini içeren videoyu aktardılar.

Anadolu Sağlık Grubu Hastanelerinde sürdürülen hemşirelik hizmetlerinin organizasyonel yapısından sosyal ilişkilerine kadar birçok konuda bilgi verildi. Bu kapsamda; kurumda istihdam edilen hemşirelerin çalışma koşullarına göre sayıları, eğitim düzeyleri, vardiya ve nöbet saatleri, bakım kalitesine verilen önem, vaka yönetimi ve navigatör hemşirelik anlayışı gibi konularda bilgi paylaşımı yapılarak sunum tamamlandı.

Sunumlarının ardından Sayın TAN ve HAYTA, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Sayın Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN, konuşmalarının ardından soruları yanıtlayan Sayın TAN ve HAYTA' ya teşekkürlerini ve sağlık temennilerini sunarak etkinliği sonlandırdı.

 

“Hemşireliğe Adım Atarken: Anadolu Sağlık Grubu" etkinliğinin afişine ulaşmak için tıklayınız.





Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: “Hemşireliğe Adım Atarken: Anadolu Sağlık Grubu”