Haberler
“Hemşireliğe Adım Atarken: BVU’ da İşe Alım Süreçleri ve CV Hazırlama” 6.05.2021

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri – “Hemşireliğe Adım Atarken: BVU' da İşe Alım Süreçleri ve CV Hazırlama" webinarı gerçekleştirildi.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında 19 Nisan 2021 tarihinde 'Hemşireliğe Adım Atarken' konu başlıklı etkinlik, Üniversitemiz İnsan Kaynakları Müdürü Özge ÜNSAL ve İşe Alım, Eğitim, Performans Sorumlusu Sibel ÖRENBAŞ'IN katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.  

İşe alım süreçlerinde CV hazırlamanın önemini, dikkat edilmesi gereken noktaları ve ipuçlarını aktaran Sayın ÖRENBAŞ'IN sunumunun ardından Sayın ÜNSAL, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde (BVU) işe alım süreçlerinin işleyişi ve mülakatlarda dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. BVU'DA hemşirelerin işe alım süreçleri, mülakat süreci, işe başlamadan önce gerçekleştirilen oryantasyon eğitimi ve hemşirelere sunulan imkanlar aktarıldı.

Konuşmalarının ardından Sayın ÖRENBAŞ ve ÜNSAL, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Sayın Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN, konuşmalarının ardından soruları yanıtlayan Sayın ÖRENBAŞ ve ÜNSAL'A teşekkürlerini ve sağlık temennilerini sunarak etkinliği sonlandırdı.

 

“Hemşireliğe Adım Atarken: BVU' DA İşe Alım Süreçleri ve CV Hazırlama" etkinliğinin afişine ulaşmak için tıklayınız.

 

 ​


“Hemşireliğe Adım Atarken: BVU’ da İşe Alım Süreçleri ve CV Hazırlama”