Haberler
Çocuklarda Sık Görülen Ayak Problemlerinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 15.10.2025

​Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenen “Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" etkinliği kapsamında, Dilbade Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Dr. Fzt. Eren Avcıl bizlerle buluşarak “Çocuklarda Sık Görülen Ayak Problemlerinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon" konusundaki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.


Etkinlikte, pediatrik dönemde sık karşılaşılan pes planus, pes cavus ve ayağın dizilim bozuklukları gibi problemler ele alındı. Katılımcılar; erken tanı, değerlendirme yöntemleri, manuel terapi uygulamaları ve rehabilitasyon yaklaşımları hakkında güncel bilgileri tartışma fırsatı buldular.


Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleşen bu verimli etkinlik, pediatrik fizyoterapi alanında farkındalığın artmasına ve klinik uygulamalarda güncel yaklaşımların benimsenmesine katkı sağladı.


Katkılarından dolayı Dr. Fzt. Eren Avcıl'a ve katılım sağlayan tüm öğrenci ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

Çocuklarda Sık Görülen Ayak Problemlerinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.