2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programları ve Eğitim-Öğretim Faaliyetleri 17.09.2021

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi ders seçme işlemleri 20-24 Eylül arası https://obs.bezmialem.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx linki üzerinden "Online" olarak gerçekleştirilecektir.

27 Eylül 2021 tarihi itibari ile dersler başlayacaktır. 1.sınıflarımızın oryantasyon pr​ogramı olacağı için o gün dersler yapılmayacaktır.

Akademik Takvim için tıklayınız

Ders Planı için tıklayınız

Ders Programı için tıklay​​ınız.

• 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi derslerimizden Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Tıbbi Terminoloji I, Anatomi, Hastalıklar Bilgisi I, Meslek Etiği ve sosyal seçmeli dersler uzaktan öğretim yöntemi(Microsoft Teams) ile geri kalan dersler yüz yüze olacak şekilde gerçekleştirilecektir.
  • Bütün derslerin Ara Sınav, Final ve Bütünleme sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Alınan bu kararlar Yüksek Öğretim Kurulunun ve Üniversitemiz Senatosunun salgın hastalığın seyrine göre alabileceği yeni kararlar neticesinde değişkenlik gösterebilir.

Ders Seçim Sürecinde Öğrencilerimizin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

• Ders seçimine başlamadan önce ders planınızda almanız gereken Zorunlu/Seçmeli derslerinizi kontrol ediniz. (Almanız gereken zorunlu dersler + 2 sosyal seçmeli ders seçmeniz gerekmektedir.)
  • Güz döneminde almanız gereken Zorunlu ve Seçmeli derslerinizi belirleyerek ders seçim işlemine başlayabilirsiniz. "Seçtiğim Derslere Ekle" butonuna tıklayarak tek seferde danışman onayına gönderiniz.
  • Daha önce alıp başarılı olunan bir dersi yeniden seçmemelisiniz. (2.sınıfların dikkatine!)
  • Danışman onayına gönderilmeyen veya danışmanı tarafından onaylanmayan ders seçimleri geçerli değildir. Bu süreçte tüm sorumluluk öğrenciye aittir.
  • Medikal Kelime Bilgisi ve Konuşma I dersini almak isteyen öğrencilerin İngilizce I ve İngilizce II derslerinden başarılı olması gerekmektedir.(2.sınıfların dikkatine!)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve idari çalışanları olarak yeni akademik döneminizi tebrik eder ve başarılar dileriz.