Haberler
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunlarımızı Online Mezuniyet Törenimizle Uğurladık 14.07.2020

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan COVID-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenimiz online ortamda gerçekleştirildi. Töreni Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Gökçen Başaranoğlu, akademisyenlerimiz, yöneticilerimiz üniversitemiz senato odasından ve online platformdan katılarak takip etti.

Mezuniyet Törenimizde Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu mezunlarımıza seslenerek bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'muzda geçirdiğiniz bu kıymetli eğitim öğretim süreciyle Bezmiâlem Ailesi'nin bir ferdi olan siz değerli öğrencilerimizin, bu yoldaki azminizi mesleğinizde de sürdürmeniz en büyük arzumdur. Dilerim eğitim öğretim sürecinde sizlere kurumumuzun kurucusu her daim hayırla yâd ettiğimiz Bezmiâlem Valide Sultan'ın bizlere emanet ettiği vakıf ruhunu hissettirebilmiş, iyi bir sağlıkçı ve her şeyden önce iyi bir insan olarak hayatınızda yer etmiş ve sizlere özellikle gerçekleştirdiğimiz tüm uygulamalar ile örnek olabilmişizdir" dedi.

Mezunlarımızın her zaman çalıştıkları kurumlarda farklarını ortaya koyacaklarını altını çizen Rektörümüz, sözlerine şu şekilde devam etti: " Ülkemizde sağlık alanında her zaman iyi bir eğitim almış sağlık personeline ihtiyaç bulunmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile her geçen gün uzmanlaşmanın daha da arttığı sağlık sektöründe tam donanımlı ve alanlarında uzman kişiler olarak sizleri yetiştirmek her zaman öncelikli hedefimiz olmuştur. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak biz, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun 13 bölümünde de 'ara' değil 'ana' ve 'aranan' elemanlar yetiştirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız"

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun ardından, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Gökçen Başaranoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Gökçen Başaranoğlu "Bugün iki yol önce başlamış olduğunuz yoğun teorik ve pratik eğitimi başarı ile tamamlamış bulunmaktasınız. İçinde bulunduğumuz salgın sürecinden dolayı sağlık hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu, ülkemizin bu konudaki gücünü bir kez daha görmüş oldunuz. Sizler sağlık ordumuzun en güzel bilgilerle donanmış olduğu elemanlarısınız. Bezmiâlem ailesinde almış olduğunuz bu güzel eğitimin hayatınız boyunca size kılavuz olmasını temenni ederim. Unutmayınız en güçlü yanınız alanınızda yetkin hocalardan almış olduğunuz eğitimdir. Hepinize meslek yaşantınız boyunca başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Online ortamda gerçekleşen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni'mizde 2019-2020 akademik yılı mezunlarımızın isimlerinin okunup, temsili kep atılmasının ardından program sona erdi.

 

 

 




Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunlarımızı Online Mezuniyet Törenimizle Uğurladık