Bezmiâlem’de Bir Dem: Gençlik ve Müzik 24.06.2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü öğrenci kulüplerinden Kültür, Sanat ve Edebiyat Kulübü tarafından “Bezmialem'de Bir Dem: Gençlik ve Müzik" konulu etkinlik Vatan Yerleşkesi Öğrenci Yemekhanesinde düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay ve Genel Sekreter Yardımcımız Muhammed Sacit Çakır katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarından Doç. Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Eruzun Özel ve Öğr. Gör. Özer Özel'in konuk olarak katılım sağladığı etkinlik Sağlık Kültür ve Spor Direktörümüz Hüseyin Emre Yüksel'in moderatörlüğünde keyifli bir sohbet ile başladı. Özer Özel birbirinden güzel türküleri tanbur icrasıyla bizler için söylerken, klasik kemençe sanatçısı Aslıhan Eruzun Özel klasik kemençesi ile türkülere eşlik etti.

Üniversitemizde gelenekselleşen Bezmialem'de Bir Dem etkinliğine öğrenci ve personellerimiz oldukça yoğun ilgi gösterdi.