Haberler
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Online Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi 19.08.2021

Bezmialem Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK Günü online satranç turnuvası gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Üniversitemiz ile Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen Türkiye Geneli Online Satranç Turnuvamızın ödül töreni üst yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Genel Sekreter Yardımcımız Muhammed Sacit Çakır ve Sağlık Kültür ve Spor Direktörümüz Hüseyin Emre Yüksel tarafından takdim edildi.

Ayrıca 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Boks 51 kg Kadınlar kategorisinde 2. olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran Buse Naz Çakıroğlu'nun annesi Duygu Reis Çakıroğlu hanımefendinin katılımları törenimize ayrı bir anlam katmıştır.

Turnuva, Lise Kategorisi, Üniversite Kategorisi ve Açık Kategori olmak üzere 3 kategori şeklinde düzenlenmiştir. Turnuvamıza Lise Kategorisinden 70 Kişi, Üniversite Kategorisinden 47 kişi ve Açık Kategoriden 202 kişi olmak üzere toplam 317 sporcu katılım sağlamıştır. Ayrıca üniversitemizin kontrolünde; 1 Moderatör, 2 Turnuva koordinatörü, 1 Başhakem ve 11 Hakem olmak üzere toplam 15 kişi görev almıştır. Turnuva süresince desteklerini esirgemeyen Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Sait Rıza Öney'e, İl Temsilci yardımcısı Eyüp Araz'a ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Online Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi