İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
UpToDate Gelişmeler - Mayıs 2020 - ''TÜRKÇE ARAMA'' seçeneği pek yakında etkinleşecek 29.05.2020

 

Uptodate içerisinde son zamnalarda yapılan güncellemelerin kapsamı:

  • Çok Yakında: UpToDate Search'e Türkçe dahil 6 yeni dil seçeneğinin eklenmesi
  • Coronavirus Kaynakları
  • İlaç Monograflarında Yer Alan Gelişmiş Renal Doz Bilgileri

 

Detaylar aşağıda yer almaktadır.

 

Çok yakında: Haziran ayında UpToDate Search'e Türkçe Dahil Altı Yeni Dil Seçeneği Eklenecektir

 

UpToDate'de ihtiyacınız olan bilgiyi on dilde arayabileceğinizi biliyor muydunuz? Yakında listeye Türkçe dahil altı dil seçeneği daha eklenecektir. İhtiyacınız olan bilgiyi Türkçe olarak arayabileceksiniz.

 

Eklenecek  diller :

  • Rusça
  • Flemenkçe
  • Lehçe
  • Türkçe
  • Vietnamca
  • Endonezce

Ekranın sağ üst köşesindeki kullanıcı menüsünden "Language" seçeneğini değiştirerek bu özelliği kullanabilirsiniz.

 

 

Daha Fazla Bilgi Edinin

 

Coronavirus (COVID-19) Kaynakları

Kanıtların her gün değişmesi sebebiyle, hasta bakımı ile ilgili güvenilir bilgi almak için UpToDate'deki içeriğe güvenle başvurabilirsiniz. 7 Şubat 2020'den bu yana, uzman editörlerimiz tarafından COVID-19 ile ilgili 19 profesyonel seviyede konu başlığı, 3 hasta eğitimi konusu ve 3 toplum rehberi konusu dahil 25 yeni klinik konu yayınlanmıştır ve içerik güncellenmeye devam etmektedir.

En son yayınlanan konular:

Çok yakında - Yeni UpToDate Path: Coronavirus hastalığı 2019 (COVID-19) olduğundan şüphelenilen yetişkinlerin ilk telefon triyajı

UpToDate'teki en son kanıtlar ve klinik öneriler kullanılarak hazırlanmış bu etkileşimli kılavuz, COVID-19 enfeksiyonu şüphesi olan bir yetişkin için en uygun bakım ortamını (evde bakım, poliklinik veya acil servis) daha iyi belirlemenize yardımcı olacaktır. Bu kılavuza, UpToDate arama sayfasındaki COVID-19 bilgi kutusundan erişebilirsiniz.

Ayrıca, COVID-19 hastalarının nerede tedavi alması gerektiği konusunda yerel protokollere uyum sağlamak için bu kılavuzun özelleştirilmesini sağlamaktayız.

Daha fazla bilgi için burdan iletişime geçebilirsiniz.

Düzenli güncellemeler ve eklemelerle içeren COVID kaynaklarının tam listesi için CE COVID-19 Kaynakları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

İlaç Monograflarında Yer Alan Gelişmiş Renal Doz Bilgileri

Karmaşık böbrek işlevi olan hastalar, güvenli ve etkili sonuçlar elde etmek için genellikle ilaç tedavisinde özel düzenlemeler gerektirir. Bu nedenle, dünyanın önemli nefroloji uzmanları da dahil olmak üzere uzman editörlerimiz, yeni ve genişletilmiş renal doz içeriği ile en son kanıtları ve rehberliği size sunmaktadır. Bu sayede hasta güvenliği artmış olmaktadır ve Lexicomp ve UpToDate içeriğindeki tutarlı bilgilerle tedavi ekipleri arasındaki uyum artmaktadır.

Bu konudaki bilgilere UpToDate içeriğindeki ilaç monografları içinden "Dosing" kısmından erişebilirsiniz.

 

Oturum açın