28.07.2021 Tarihinde Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Giriş Sınavı Sonuçları 03.09.2021

Resmi Gazete ve Üniversitemiz Web Sayfasında 28.07.2021 Tarihinde Yayımlanan,

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğr. Gör. Dr. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Yabancı Diller Bölümü Öğr. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.

Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. İlanı Giriş Sınavı Sonuçları için Tıklayınız.