İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlarımızı Online Mezuniyet Törenimizle Uğurladık 5.08.2020

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2019-2020 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan COVID-19 Pandemisi nedeniyle Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Törenimiz online ortamda gerçekleştirildi. Töreni Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Alkan, akademisyenlerimiz, yöneticilerimiz üniversitemiz senato odasından ve online platformdan katılarak takip etti.

Mezuniyet Törenimizde Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu mezunlarımıza seslenerek bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz "Sevgili mezunlarım, bugün almaya hak kazandığınız mezuniyet beratlarınız ile yeni bir döneme başlamış ve büyük heyecanlarla beklediğiniz mesleğinize ilk adımınızı atmış bulunmaktasınız. Hepiniz biliyorsunuz ki sağlık; insanın yaşamı boyunca en değerli ve en kıymetli hazinesidir. Ağız ve diş sağlığı ise bu hazine içerisinde ayrı bir öneme sahiptir. Siz mezunlarımın hep aklınızda bulundurmanızı istediğim en önemli şey şudur ki; bir sağlık neferi olmak, insanların yaşamına dokunarak onların mutluluğuna katkı sağlamak her türlü takdirin üzerindedir. Onun için hangi koşulda bulunursanız bulunun, meslek bilinci ile hareket edin ve bu kutsal görevin ne denli önemli olduğunu unutmadan her zaman motivasyonunuzu diri tutun. Sizler bu bilinç ve inançla görevinizi yaptığınızda, emin olun ki bunun karşılığı her zaman fazlasıyla size dönecektir" dedi.

 Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu "Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak, Diş Hekimliği Fakültemizde gerek verdiğimiz teorik eğitim gerekse çok sayıdaki kliniklerimizde pratik yapma imkânı ile sizleri donanımlı diş hekimleri olarak mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Diş hekimliğinin her uzmanlık alanında gözümüz arkada kalmadan mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Alkan mezunlarımıza online ortamdan seslendi. Alkan "Değerli mezunlarım ve onların bu başarıyı elde etmeleri için gece gündüz demeden çabalayan cefakâr aileleri… Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayatınızda bir kere yaşayacağınız bu güzel günde bir arada olmayı, birbirimize sarılabilmeyi, vedalaşmayı ve helallik istemeyi gerçekten çok arzu ettik. Ancak dünyayı yerle bir eden COVID-19 Pandemisi nedeniyle bunu gerçekleştiremedik.

Sevgili öğrencilerim, 5 yıllık lisans eğitiminiz boyunca özgüven sahibi bir diş hekimi olabilmeniz için çalışan üniversite yönetimimizi, hocalarınızı ve en kıymetlisi cefakâr ailelerinizi her zaman gururlandıracağınıza inancım ve güvenim sonsuzdur. Hepinize meslek yaşamınızda başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Online ortamda gerçekleşen Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni'mizde 2019-2020 akademik yılı mezunlarımızın isimlerinin okunup, temsili kep atılmasının ardından program sona erdi.


Diş Hekimliği Fakültesi Mezunlarımızı Online Mezuniyet Törenimizle Uğurladık