İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Acil Serviste COVID-19 Şüpheli Hasta Triajı Webinarı Düzenlendi 28.09.2020

​COVID-19 Pandemisi sürecinde hastalara ilk müdahale edilen, teşhis ve tedavi aşamasının en önemli basamaklarını acil servisler ve triaj alanları oluşturmakta… İyi bir acil servis ve triaj ekibinin ne kadar önemli olduğu Pandemi sürecinde bir kez daha anlaşıldı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hemşirelik Bölümü koordinesinde 25 Eylül 2020 Cuma günü 'Acil Serviste COVID-19 Şüpheli Hasta Triyajı: Pandemi Özel' başlıklı bir webinar düzenlendi. Akademisyenlerin, hemşirelerin ve hemşirelik öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği webinarın moderatörlüğünü​ Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyeni Doç. Dr. Yazile Sayın ile İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyeni Prof. Dr. Neriman Akyolcu gerçekleştirdi.

300’ün üzerinde katılımcı ile iki oturum şeklinde şeklinde gerçekleşen webinarın birinci oturumunda 'COVID-19 Şüpheli Acil Hastanın Triyaj ve Bakımı' başlıklı sunumuyla Doç. Dr. Saide Faydalı, bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Oturumun moderatörlüğünü Prof. Dr. Neriman Akyolcu gerçekleştirdi. Webinarın ikinci oturumunda 'COVID-19 Şüpheli Acil Hastasından Örnek Alınması' başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan görüşlerini paylaşırken, oturumun moderatörlüğünü Doç. Dr. Yazile Sayın gerçekleştirdi. Webinar kapanış konuşmalarının ardından sona erdi.​

Webinar sunumlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.​






Acil Serviste COVID-19 Şüpheli Hasta Triajı Webinarı Düzenlendi