“Futbolda Kas Yaralanmaları" Konulu Uluslararası Webinar Gerçekleştirildi 29.04.2021

Bezmiâlem Futbolcu Sağlığı Yüksek Lisans Programı'mız çerçevesinde, Üniversitemiz, Arthroschool, Aspetar ve Acıbadem Sports ev sahipliğinde "Futbolda Kas Yaralanmaları" konulu uluslararası katılımlı webinar gerçekleştirildi.
Rektör Yardımcımız ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İbrahim Tuncay, webinarın moderatörlüğünü üstlendi. Webinarın açılış konuşmalarını, Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Acıbadem Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Ömer Taşer, Aspetar Orthopaedic & Sport Medicine Hospital Qatar'dan Emmanuel Papakostas gerçekleştirdi.

Webinarın ilk oturumunda “Return the Football After Pandemic Period, Evaluation of the Functional Status of Hamstring and Quad Muscles" başlıklı sunumu Doç. Dr. Göksel Dikmen gerçekleştirdi.  İkinci oturumda Aspetar Orthopaedic & Sport Medicine Hospital Qatar'dan Andreas Serner “Treatment of Acute Adductor Injuries" başlıklı sunumunu katılımcılar ile paylaştı. Üçüncü oturumda Evan Jeanguyot “Clinical Take Homes for Calf Muscle Strain Injuries" başlıklı sunumunu, dördüncü oturumda ise Acıbadem Sports'da Medikal Koordinatör Anıl Işık, “Can Muscle Injuries be Prevented by Sports Techology?" sunumunu aktardı. Webinarın beşinci oturumunda Aspetar Orthopaedic & Sport Medicine Hospital Qatar'dan Emmanuel Papakostas “Is There Room for Surgical Treatment" başlıklı sunumunu izleyicilerle paylaştı.
Webinarın son oturumunda tüm katılımcıların yer aldığı panelde konular üzerinden yapılan tartışmanın ardından sona erdi.

“Futbolda Kas Yaralanmaları" Konulu Uluslararası Webinar Gerçekleştirildi