Bezmialem Radyoloji Günleri-IV ‘Granilomatöz Mastit’ Webinarı Düzenlendi 22.06.2021

Radyoloji Anabilim Dalı koordinesinde düzenlenen Bezmialem Radyoloji Günleri-IV 'Granilomatöz Mastit' Webinarı Düzenlendi. Webinarın moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Varol Çelik gerçekleştirdi.  Prof. Dr. Varol Çelik'in açılış konuşmasının ardından webinar başladı.

Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeliz Emine Ersoy “Tedavi Yaklaşımı", Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Zühal Gücin “Patolojik Yaklaşım", Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerimizden Dr. Öğretim Üyesi Hafize Otçu Temur ise “Radyolojik Yaklaşım" konularını ele alırken İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Velidedeoğlu “Tedavide Methodrexate Tecrübe Paylaşımı" başlıklı bir sunumu ile program tamamlandı.

Her bir webinarın ardından bilimsel ekip, programın yayınlandığı Youtube kanalı üzerinden izleyicilerin sorduğu soruları yanıtladı. Programların son diliminde sunulan vaka örnekleri üzerinden katılımcılar bilimsel tartışmaların ardından toplamda dört program şeklinde tamamlanan “Radyoloji Günleri" programı, alanında uzman isimleri ağırlayarak ve yoğun katılımla gerçekleşti. Bilim camiasına büyük katkı sunan bu programda emeği geçen tüm akademisyenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bezmialem Radyoloji Günleri-IV ‘Granilomatöz Mastit’ Webinarı Düzenlendi