Diş Hekimliği Konferansları ’nda Prof. Dr. Tayfun Alaçam’ ı Ağırladık 6.12.2021

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin koordinesinde düzenlenen “Diş Hekimliği Konferansları" kapsamında ilk program “Endodontik Tedavinin Başarısında Anatomik Faktör" başlığıyla gerçekleştirildi.

Uzm. Dr. Gamze Nalcı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Lokman Hekim Üniversitesi Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tayfun Alaçam bilgi ve tecrübelerini izleyicilerle paylaştı.

Prof. Dr. Tayfun Alaçam, en çok görülen endodontik başarısızlık nedenlerini, alt ve üst çene dişlerinde yeni pulpa anatomisi bilgilerinden seçmeler, bazı anatomik varyasyonlarında klinik yaklaşım, anatomik varyasyon tanısında kullanılan radyografik görüntüleme yöntemleri, 3 boyutlu kesitsel incelemenin getirileri, konik ışınlı bilgisayarlı tomografi kullanımının önemi ve klinikte sıkça karşılaşılabilecek olgu sunumlarını katılımcılarla paylaştı.

Sunumunun ardından online platformlardan gelen soruların cevaplanmasının ardından başarı ile tamamlandı.

Diş Hekimliği Konferansları ’nda Prof. Dr. Tayfun Alaçam’ ı Ağırladık