İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Diş Hekimliği Konferansları -2’de Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER’i Ağırladık 13.12.2021

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin koordinesinde düzenlenen “Diş Hekimliği Konferansları” kapsamında ikinci program “Pedodontide Minimal İnvaziv Yaklaşımlar” başlığıyla gerçekleştirildi.
Doç. Dr. Şerife Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen programda Karadeniz Teknik Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer Tüzüner bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.
Prof. Dr. Tamer Tüzüner “Öncelikle böylesi güzel bir programa beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Fakülteler arası bu tarz inter disipliner ve multi disipliner sunumlar olması çok önemli. Hep birlikte verimli bir toplantı olmasını temenni ediyorum.” dedi.  
Prof. Dr. Tamer Tüzüner pedodontide minimal İnvaziv yöntemi ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun hemen ardından konu ile ilgili detaylı bir vaka sunumu gerçekleştiren Tüzüner, klinikte ART Uygulamaları, Kemomekanik Çürük Temizleme Yöntemleri, Diğer Restoratif Minimal İnvaziv Uygulamalar, Direkt Pulpa Tedavisi, Parsiyel Pulpektomi gibi konu başlıklarını örneklendirdi.
Tüzüner’in sunumunun ardından online platformlardan gelen soruların cevaplanmaı akabinde program başarı ile tamamlandı.


Diş Hekimliği Konferansları -2’de Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER’i Ağırladık