Orphanet Yıllık Toplantısında Türkiye Faaliyetleri Sunuldu 9.10.2020

​​

7-8 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen ORPHANET Yıllık Toplantısında; TÜSEB Türkiye Halk Sağlığı ve Kronik Hastalıklar Enstitü Başkanı Prof. Dr. İlhan Satman, Orphanet-TR Koordinatörü Prof. Dr. Uğur Özbek, Sağlık Bakanlığı, Otizm, Zihinsel Özel Gereksinimler ve Nadir Hastalıklar Dairesi Başkanı Doç. Dr. Onur Burak Dursun, Bilişim Araştırmacıları Merve Yemenici, Nazlı Ertürk ve Üniversitemizin akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Emrah Yücesan'ın katılımı ile Orphanet Türkiye faaliyetleri poster olarak sunuldu.

Sağlık Bakanlığı TÜSEB çatısı altında yürütülen ve Tıp Fakültesi Tıbbi B​​​iyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Emrah Yücesan'ın da yer aldığı ORPHANET veritabanını dilimize kazandırma çalışmaları kapsamında yütürülen faaliyetlere ilişkin sunum, Avrupa'dan çok sayıda ülkenin katıldığı bu toplantıda ülkemizi temsilen gerçekleştirildi.

İlgili sunum posterine erişmek için tıklay​ınız.​

Orphanet Yıllık Toplantısında Türkiye Faaliyetleri Sunuldu