Doç. Dr. Aydan DAĞ, 2020 TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne Layık Görüldü 29.01.2021

aydan dağ.png

TÜBİTAK tarafından her yıl verilmekte olan “Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri" Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya akademisyenlerimizden Doç. Dr. Aydan Dağ, Sağlık Bilimleri alanında 2020 TÜBİTAK Teşvik Ödülü'ne lâyık görüldü.  Doç. Dr. Aydan Dağ ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Bilim ve teknoloji alanında yaptıkları özverili çalışmalarla 2020 yılında ödül almaya hak kazanan bilim insanlarını tebrik eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu başarıların diğer bilim insanlarını da teşvik edeceğine inandığını söyledi.

Değerli akademisyenimizi kutlar, Bezmialem ailesi olarak başarılarının devamını dileriz.

aydandağ.jfif

Doç. Dr. Aydan DAĞ, 2020 TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne Layık Görüldü