İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Bezmiâlem Radyoloji Günleri- II “Mamografide Kitle Dışı Bulgular Webinarı Düzenlendi 30.03.2021

Radyoloji Anabilim Dalı koordinesinde düzenlenen Bezmiâlem Radyoloji Günleri-II 'Mamografide Kitle Dışı Bulgular' webinarı alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı programda “Yeni bir Radyoloji Günleri programında daha birlikte olduğumuz için mutluyum. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen meslektaşlarıma, ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün mamografide kitle dışı bulguları konuşacağız. Ben de ilgiyle takip edeceğim” ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün açılış konuşmasının ardından sözü programın moderatörü Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Levent Çelik’e bıraktı. Etkinliğin ilk oturumunda Üniversitemiz Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenimiz Doç. Dr. Şeyma Yıldız “Mamografide Mikrokalsifikasyonlar” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Doç. Dr. Şeyma Yıldız’ın ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Serap Gültekin “Yapısal Distorsiyon ve Asimetriler” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Bilimsel ekip, programın yayınlandığı Youtube üzerinden izleyicilerin sorduğu soruları yanıtladı. Programın son diliminde Uzm. Dr. Fatma Çelik Yabul’un sunduğu vaka örnekleri üzerinden katılımcılar bilimsel tartışmalar gerçekleştirdi. Webinar katılımcıların kapanış konuşmalarının ardından sona erdi.  


Bezmiâlem Radyoloji Günleri- II “Mamografide Kitle Dışı Bulgular Webinarı Düzenlendi