İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Canlı Cerrahi ile Omuz- Diz – Ayak Bileği – Kalça Artroskopisi Gerçekleşti 15.12.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ve TUSYAD İstanbul Şubesi iş birliğinde “Canlı Cerrahi Omuz- Diz – Ayak Bileği – Kalça Artroskopisi online ortamda gerçekleşti.

 Etkinliğin açılış konuşmalarını Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Emin Taşkıran, Acıbadem Sağlık Grubundan Prof. Dr. Yavuz Kocabey gerçekleştirdi. Online canlı cerrahi programının ilk ameliyatında “Artroskopik Rotator Kılıf Tamiri” ameliyatı yapıldı. Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kapıcıoğlu gerçekleştirirken, Prof. Dr. Kerem Bilsel ameliyatın moderatörlüğünü üstlendi. İkinci ameliyat “Artroskopik ÖÇB Rekonstrüksiyonu (BPTB)” oldu. Bu ameliyatı ise Prof. Dr. Emin Taşkıran ve Uzm. Dr. Vahdet Uçan yaparken, Prof. Dr. Yavuz Kocabey ise modere etti.
Programın üçüncü ameliyatı “Ayak Bileği Artroskopisi (Ayak Bileği Anterior Sıkışma Sendromu) oldu. Ameliyatı Tahir Öğüt ve Selçuk Yontar yaparken, Prof. Dr. Nurzat Elmalı moderatörlüğünü gerçekleştirdi. Programın son ameliyatını “Kalça Artroskopisi (Femoroasetabular Sıkışma) Prof. Dr. İbrahim Tuncay ve Uzm. Dr. Vahdet Uçan tamamlandı. Prof. Dr. Mehmet Aşık moderatör oldu.
Verimli geçen program, online platformlardan iletilen soruların cevaplanması ve kapanış konuşmalarının ardından sona erdi.
 


Canlı Cerrahi ile Omuz- Diz – Ayak Bileği – Kalça Artroskopisi Gerçekleşti