İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniveristemiz İle Türkiye Cimnastik Federasyonu Arasında İş Birliği Başladı 10.10.2022

Türkiye Cimnastik Federasyonu ile Üniversitemiz arasında bir iş birliği anlaşması imzalandı. Buna göre Federasyonun sporcu, antrenör, yönetici ve çalışanları, üniversitemizin sağlık merkezlerinden indirimli faydalanacak.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi önemli bir iş birliğine daha imza attı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'na bağlı olimpik ve milli sporcular, Federasyon bünyesindeki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri sporcuları, federasyon yöneticileri, antrenörler ve çalışanlar, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.

Anlaşma Kapsamında Neler Var?

Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Akçahan Gepdiremen'in aracılığıyla gerçekleştirilen iş birliği anlaşmasına göre Üniversitemiz, söz konusu sporcu, antrenör, yönetici ve personele her türlü ayaktan ya da yatarak, acil serviste tedavi, cerrahi müdahale, tahlil, tetkik, radyolojik görüntüleme, laboratuvar, diğer tanı ve teşhisler ile her türlü ameliyat, yoğun bakım ve tüm hizmetleri verecek. Üniversitemizin Eyüpsultan Yerleşkesi'nde bulunan Sporcu Sağlığı Merkezi'nde ise sportif rehabilitasyon, kuvvetlendirme ve performans ölçümü hizmetleri sunulacak.​


Üniveristemiz İle Türkiye Cimnastik Federasyonu Arasında İş Birliği Başladı