​Teknofest'ten Üniversitemize Üç Madalya!​ 6.09.2022

Üniversitemiz, Teknofest bünyesinde gerçekleştirilen ISIF'22'de biri altın, ikisi gümüş olmak üzere üç madalya kazandı.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, bu yıl yedincisi Samsun'da düzenle​nen Teknofest bünyesindeki uluslararası buluş fuarı ISIF'22'den, biri altın ikisi gümüş, toplam 3 madalyayla döndü.

KBB'YE ALTIN MADALYA

Tıp Fakültemizin KBB Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Erol Şentürk ve Doç. Dr. Remzi Doğan ile İstanbul Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üy. Ebru Altuntaş, "Alerjik Rinit Semptomlarını Gidermek Üzerine Kullanılan Bir İlaç ve Bunun Üretim Metodu" adlı buluşlarıyla altın madalya kazandılar.

FİTOMER VE DİŞ HEKİMLİĞİ'NE GÜMÜŞ MADALYA

Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu ve Fitoterapi Merkezi (FİTOMER) Müdürümüz Prof. Dr. Murat Kartal, "Siderimix" adlı buluşlarıyla; Diş Hekimliği Fakültemizden Dr. Öğr. Üy. Banu Kılıç ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üy. Tuğba Süzek ise "İskelet Sınıf III. Maloklüzyonun Erken Teşhisi İçin Bir Sistem" adlı buluşlarıyla gümüş madalya kazandılar.

Kıymetli hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

​Teknofest'ten Üniversitemize Üç Madalya!​