Hazırlık İngilizce Programında Öğrenim görecek olan öğrencilerimizin dikkatine 23.10.2019

​24.09.2018 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğünün düzenlemiş olduğu Fatih kampüsünde gerçekleştirilecek olan oryantasyon programına davetlidirler. Bu tarihte Sultangazi İlhan Varank yerleşkesinde ders olmayacaktır. Öğrencilerimiz Oryantasyon Programı ile ilgili detaylı bilgi için Sağlık Kültür Spor Direktörlüğü ile iletişime geçebilirler.

Hazırlık İngilizce Programı öğrencileri 25.09.2018 tarihinde saat 09:00’da Sultangazi İlhan Varank Yerleşkesinde bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimiz ulaşım için Fatih kampüsü Rektörlük binası ana kapısından saat 08:15’de Sultangazi İlhan Varank Yerleşkesine hareket edecek olan öğrenci servisimizi kullanabilirler.​