Deneme Erişimi: Cambridge University Press 03.10.2022

cambridge.png

Değerli Kullanıcılarımız,

Cambridge University Press, 15.11.2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

*Kitapların tümüne, dergilerin 2022 sayılarına erişim mevcuttur.

Erişim Adresi:

Cambridge University Press'ten Stahl Online

University of California'da yürüttüğü çalışmalarla ünlenen Stephen M. Stahl'in kendi yayınları ve birlikte çalıştığı diğer uzmanların hazırladığı yayınlardan oluşan 26 kitaplık özel bir seçkidir. Özellikle “Prescriber's Guide" adlı yayın geçtiğimiz sene Türkiye'de özel olarak en çok talep gören Tıp kitaplarından biri olmuştur. Kitapların hepsinin 2021 yılında yayımlanmış olması, Psikiyatri alanında en güncel konulara ve bilgilere erişimi olanaklı kılar. İlaç etkileşimleri ve en yeni yapılan laboratuvar çalışmalarına dair bilgiler de yer almaktadır. Kitaplara erişim kurum IP'leri üzerinden tam metin olarak 15 Kasım 2022 tarihine kadar tanımlanmıştır. ​

Kitaplara erişim için tıklayınız.

Cambridge Journals Online :

450'den fazla  akademik dergiden oluşan ve Cambridge University Press'in prestijli dergilerine erişim sağlayan bir pakettir. TIP, Biyoloji, Diyetetik, Psikoloji, Biyokimya, Hasta Bakımı ve daha bir çok konuda alanında lider dergileri tam metin sunar. British Psychiatry Association ve British Nutrution Society'nin tüm dergilerine erişim vardır. Aynı zamanda dünyaca ünlü ve etki değeri yüksek “Cardiology in the Young", “Palliative&Supportive Care" , “Journal of Radiotherapy in Practice" ve “Journal of Laryngology & Otology" gibi önemli dergilere de erişebilirsiniz.

Cambridge University Press Books:

İçerisinde 44,000'den fazla elektronik kitap sunan ve tümüyle Cambridge University Press yayınlarından oluşan bu akademik kitap paketine erişimde herhangi bir kısıt  yoktur. Tüm kitaplara tam metin erişim söz konusudur. TIP, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği, Biyoteknoloji ve  daha bir çok konuda binlerce  kitaba tam metin erişim sunar.