Hemşirelik Bölümü Covid-19 Webinar Serisi (I) - Ameliyathanede Covid-19 Hasta Yönetimi 28.08.2020

Hemşirelik Bölümü Covid-19 Webinar Serisi (I) - Ameliyathanede Covid-19 Hasta Yönetimi Webinarı Yapılacaktır.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve Artvin Çoruh Üniversitesi İşbirliği ile Hemşirelik Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Yazile SAYIN ve İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. S.Deniz ÖZTEKİN moderatörlüğünde 22 Eylül, saat 17:00' da 'Covid-19 Webinar Serisi (I) – Ameliyathanede Covid-19 Hasta Yönetimi Webinarı' yapılacaktır. Webinar, Microsoft Teams programında gerçekleştirilecek olup ücretsizdir. Katılım belgeleri online olarak verilecektir.

Webinar program akışına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

22 Eylül 2020, saat 17:00’da buraya tıklayarak webinara katılab​ilirsiniz.