Haberler
Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi 18.11.2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün koordinesinde 'Dış Paydaş Toplantısı' online ortamda gerçekleşti. 8 Kasım tarihinde düzenlenen toplantıya Hemşirelik Bölümü akademisyenleri, dekanlık sekreterleri, 4. sınıf hemşirelik öğrencileri katıldı.  Toplantıya dış paydaş olarak; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Eğitim Hemşiresi Gözde Ataş, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Beyhan Budak, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Feride Çoğullar, Koç Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Berrin Bulut Çepni, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Vildan Kesgin ve Hemşirelik Bölümü mezunlarından klinisyen hemşire Mine Polat katılım sağladı.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Öğr. Gör. Elif Koyuncuoğlu tarafından yönetilen toplantıda: Bezmialem Hemşirelik mezunlarının ağırlıklı olarak çalıştığı kurumlardan katılım sağlayan yönetici hemşirelere: Covid 19 Pandemisinde mezun olan öğrencilerin; çalışma sürecine uyumları, çalıştıkları kurumda herhangi bir oryantasyon programına dahil edilip edilmedikleri ve kongre/sempozyum/eğitim/sertifika programlarına katılım durumları hakkında dış paydaşların görüş ve önerileri alındı. Toplantı boyunca iç ve dış paydaşlardan gelen görüşler doğrultusunda bir SWOT Analizi Tablosu oluşturuldu.

Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, toplantıya katılım sağlayan iç ve dış paydaşlara Hemşirelik Bölümü adına teşekkür ve sağlık temennilerini iletmesinin ardından toplantı sona erdi

Dış Paydaş Toplantısı Program Akışına ulaşmak için tıklayınız ​​​

Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi