Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurum İçi Eğitimleri 13.02.2024

Sağlık Bilimleri Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ara döneminde, fakültede görev yapan akademisyenlerine kurum içi eğitimler verdi.

Eğitimler kapsamında; Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nimet Ateş, 31 Ocak 2024 tarihinde MAXQDA Programı Eğitimini, Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Burcu Demircan ise 01 Şubat 2024 tarihinde Comprehensive Meta-Analysis (CMA) Programı eğitimini gerçekleştirdi.

Tüm öğretim elemanlarına eğitim veren Sağlık Bilimleri Fakültemiz, dönem içerisinde kurum içi eğitimlerini tamamladı.

Kurum içi eğitimleri veren akademisyenlerimize teşekkür belgeleri; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kerem Toker ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Ali Eray Çopur tarafından takdim edildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurum İçi Eğitimleri