Bezmialem Vakıf Üniversitesi Fas Fuarında Öğrencilerle Buluştu! 26.03.2015

​Akare firmasının organizatörlüğünü üstlendiği Afrika kıtasındaki Fas Fuarına Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak bu yıl ilk defa katılım gösterildi. 19- 24 Mart 2015 tarihleri arasında Kazablanka ve Marakeş’te gerçekleştirilen fuara Kanada’dan 1, Amerika’dan 3, İngiltere’den 3, Fransa’dan 2, Birleşik Arap Emirlikleri’nden 2, İspanya’dan 1 ve Türkiye’den 16 üniversitenin temsilcileri yer alırken üniversitemizi temsilen Uluslararası Ofis Çalışanları Sevsen Batı ve Elif Demirtaş katılım gösterdi.  Kazablanka’da gerçekleştirilen 6 kolej gezisinde ve Sheraton Hotel’de yapılan fuarda öğrencilere üniversitemizin fakültelerini, başarısını ve sunduğu olanakları anlattılar. Ardından Marakeş şehrine geçilerek 4 kolejde öğrencilerle buluşuldu. Uluslararası bir fuar olması dolayısıyla öğrencilerle bir arada olmanın dışında diğer üniversitelerle de bağlantılar kuruldu.