Dr. Fatih Elbir i Unutmadık 24.03.2022

​2011 – 2016 yılları arasında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda görev yapan 2021 yılında kaybettiğimiz Dr. Fatih ELBİR'in anısını yaşatmak için, Üroloji Toplantı Odası'na ismi verildi. Üroloji Kliniği'nde gerçekleşen programda Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof .Dr. Teoman Aydın ve Prof. Dr. Özlem Su Küçük, Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Senad Kalkan, Fatih hocamızın değerli ailesi, akademisyenlerimiz, idari personellerimiz katılım gösterdi.

Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Senad Kalkan kısa bir konuşması gerçekleştirdi. “Değerli çalışma arkadaşım Dr. Fatih Elbir, 25 Mart 2011 yılında tıpta uzmanlık öğrencisi olarak Bezmiâlem çatısında çalışmaya başlamıştır. Birlikte mesai yaptığımız tüm zamanlar boyunca çalışkanlığıyla, disipliniyle hepimizle uyum içinde çalışmış, hepimizin sevgisini kazanmıştır. Biz de Üroloji Toplantı Odamıza Fatih'in ismini vererek anısını sonsuza kadar yaşatmak istedik. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Kendisini bir kez daha rahmet ve saygıyla  anıyoruz.

Dr. Fatih Elbir i Unutmadık