XIX. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu 18.01.2019

XIX. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu Kayıtlarımız Devam Etmektedir.

"XIX. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu" 11-20 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir. Kursumuzun kapsamında "tavşan, sıçan, fare, Guinea pig, hamster" türlerine özgü eğitimler verilecektir ve sertifika kapsamında yalnızca belirtilen hayvanlar vardır.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge gereği sertifika sınıfları ve katılım gösterebilecekler aşağıda sunulmuştur.

A Kategorisi - Araştırmacılar(En az lisans mezunları):Hayvanlar üzerinde prosedür uygulayanlar

B Kategorisi(Öğrenciler): Yardımcı sağlık personeli: Sorumlu veteriner hekime bağlı olarak, hayvan

sağlığı, bakım, besleme ve üretim konularında çalışan veteriner sağlık teknikeri, teknisyeni veya laborantı,

C Kategorisi(Öğrenciler): Hayvan bakıcıları: Hayvanların bakımı ve beslenmesinden sorumlu kişiler.

Eğitim programı, 40 saat teorik ve 40 saat pratik olmak üzere toplam 80 saattir. Deney hayvanları kullanım sertifikası eğitim programlarında teorik derslerin %80'ine, uygulama derslerinin %100'üne devam etmek zorunludur. Kursiyerlerin başarılı sayılabilmeleri için kursun sonunda girdikleri teorik ve uygulama sınavlarından 100 üzerinden en az 70 ve üzeri puan almaları ve derslere devam etmeleri gerekmektedir.

Teorik Dersler:

11-15 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.     Ders Saati: 08.30-17.30

Uygulamalı Pratik Dersler:

16-20 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.  Ders Saati: 08.30-17.30

ÖN KAYIT

Kurs ön başvuruları için katılımcıların, başvuru formunu doldurarak 6 Mart 2019 tarihine kadar duam@bezmialem.edu.tr e-posta adresine göndermeleri ve başvuru formunu elden ıslak imzalı olarak Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT

Kontenjan sınırlıdır, ön kayıt sonrası kesin kayıtlar, ön başvuru sırası gözetilerek, 7 – 8 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Kesin kayıt yaptırabilecek kişilere e-posta ile haber verilecektir. Kurs ücretini yatırıp dekontunu elden veya e-posta yoluyla gönderenlerin kesin kaydı yapılacaktır.

Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu Ücretleri

*Kurum içiKurum dışı
Lisans Öğrencisi250 TL350 TL
Asistan-Uzman ve diğer meslekler650 TL750 TL

*Kurum içi: Bezmialem Vakıf Üniversitesi çalışanı/öğrencisi.

(Banka dekontuna katılımcının adı-soyadı, TC no  ve DHKS ücreti olduğu yazılmalıdır. Alıcı adı : Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hs. Olarak yazılmalıdır)

KURS TARİHİ:        11-20 Mart 2019

Kayıt - İletişim:         Uzm. Bio. Bahar SARIKAMIŞ