Kütüphane yeni hizmet duyurusu: Turkcell Dergilik sizlerle! 31.01.2019
Değerli Bezmiâlem mensupları,

Kütüphanemizin yeni hizmeti: Turkcell Dergilik sizlerle!

Kütüphanemiz yakın zaman önce "Turkcell Dergilik" hizmetini sizlere sunmaya başlamıştır.

Turkcell Dergilik ile siz kullanıcılarımız, spordan modaya; yaşamdan eğlenceye; iş dünyasından hobiye; dekorasyondan mutfağa Türkiye'nin popüler yüzlerce dergi ve gazetelerin güncel sayılarını dijital ortamda okuma fırsatı bulabilirsiniz.

Bu deneyimi en iyi şekilde yaşamanız adına kütüphanemiz bu hizmeti Samsung Galaxy Tab A6 üzerinden sunacaktır. Herhangi bir şifre/kullanıcı hesabı vb. işlemi olmadan istediğiniz dergiye tek tık ile kütüphanemizden sınırsız erişim sağlayabileceksiniz.

Bu hizmetten kütüphanemize üye olan bütün personel ve öğrencilerimiz faydalanabilecektir.

Hizmet ile ilgili bilinmesi gerekenler;

Hizmet Samsung Galaxy Tab A6 cihazı üzerinden verilmektedir.

Hizmetten sadece kütüphane sınırları içerisinde faydalanabilirsiniz.

Kütüphane dışına tablet ödünç verilmemektedir.

Tablet ödünç alma işlemi için öğrenci veya personel kimlik kartı gösterilmesi gerekmektedir.

Kullanılacak paket Turkcell Dergilik Premium paketidir.

Bu paket dahilinde bulunan tüm süreli yayınlara erişim sağlanabilecektir.

1 üye günlük maksimum 1 saat hizmetten faydalanabilecektir.

​Turkcell Dergilik ile ilgili daha çok bilgi için tıklayınız.