İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Springer Adis Insight İlaç, Klinik Araştırma, Patent ve Sözleşme Veri Tabanı 23.05.2019
Değerli Bezmialem Mensupları,


Springer Adis Insight ilaç, klinik araştırma, patent ve sözleşme veri tabanı deneme erişimine açılmıştır.

Erişim linki

https://adisinsight.springer.com/

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 21.06.2019

Adis Insight Veritabanı

AdisInsight, 40 yıldan uzun bir süredir ilaç değerlendirme uzmanları tarafından bir araya getirilen bir ilaç, klinik araştırma, patent ve sözleşme veri tabanıdır. Adis, araştırmacıların, sağlık hizmeti sağlayıcılarının, strateji uzmanlarının ve düzenleyici kurumların ilaç geliştirme ve hastalıkların tedavisi konusunda karar alma süreçlerine yardımcı olarak güvenilir buldukları bir veritabanıdır. AdisInsight, belirli bir hastalık ya da etki mekanizması için geliştirilmekte olan belirli bir ilacın geliştirme sürecini, rakiplere karşı kıyaslama performansını izler, çalışma merkezlerini ve araştırmacıları bulur ve çok daha fazlasını sağlar.
sddt.jpg

Adis Insight Veritabanı aşağıdaki 5 modülü içerir.

 

  • AdisInsight Drugs - Küresel ilaç geliştirme sürecini buluş aşamasından piyasaya sürülüş aşamasına kadar izleyen bir ilaç iletişim veritabanıdır. Dünya çapında ticari geliştirme sürecindeki ilaçlar hakkında bilimsel ve pazar bilgisi sağlar.

  • AdisInsight Deals - Ticari sözleşmeler, pazarlama anlaşmaları, lisanslama girişimleri, ortak pazarlama anlaşmaları, Ar-Ge işbirlikleri, Ar-Ge girişimleri kapsamında gerçekleştirilen yeni yatırımlar, rüçhan hakları, önemli lisanslar / reklam lisansları gibi önemli iş geliştirme verilerini ve daha pek çok bilgiyi sunar.

  • AdisInsight Safety - İlaçların yan etkilerine dair vaka raporlarını ve düzenleyici haberleri içeren güvenlik kaydıdır. Tüm ilaçlar ve seçilen düzenleyici kurumlarına ilişkin haberler için yayınlanmış bireysel vaka güvenliği raporlarının (ICSR) standardına yükselen güvenlik raporları.
  • Clinical Trial Insight - Devam eden klinik araştırma bilgilerinin yanı sıra yayınlanan klinik araştırma sonuçlarının kapsamlı bir veritabanıdır.
  • AdisInsigt Patents: Analizinizle ilgili patentlerin ve münhasırlıkların bulunabilmesi için ilaç adı, endikasyon,

    etki mekanizması, ilaç sınıfı, formülasyon, konum ve şirket gibi bilinen arama terimlerinin kullanılmasını sağlayan, ilaca özel indeksleme ve sezgisel arama olanağı sunar. Bir ilacın global patentlerini ve münhasırlıklarını tek bir İlaç Patent Profili'nde bir araya getiren AdisInsight Patents veritabanı, bir ilaç profili ile bir ilaç patent profili arasında birebir ilişki kurarak, ilacı koruyan patent ve piyasa münhasırlıklarından elde edilen temel bilgileri özetlemektedir. Temel patent bilgilerinin hızlı ve kolay bir şekilde anlaşılmasını sağlayarak stratejik kararları destekleyen AdisInsight Patents veritabanı, okunması kolay tablolarda patent numarası, son kullanma tarihi, talep türü ve ülke gibi önemli bilgileri sunarak, ABD'de, 5 AB Üye Devleti, Japonya geneli ve Dünyanın Geri Kalan bölgelerindeki koruma ortamını görselleştirmektedir.​