Vidobu Veritabanı Deneme Erişimi 22.11.2019

Değerli Bezmialem Mensupları,

Vidobu Veritabanı 31 Aralık 2019 tarihine kadar Üniversitemiz için deneme erişimine açılmıştır.

Vidobu; Kişisel Gelişim, Mesleki Gelişim, Bilişim Teknolojileri ve Hobi Eğitimleri konusunda ihtiyaç duyulan tüm bilgileri, alanında uzman eğitmenler ile tamamen Türkçe içerikler ile sağlayan online video eğitim platformudur. 12.000'den fazla eğitim videosu ile Türkiye'nin en geniş online video eğitim kütüphanesi olan Vidobu, her ay yeni eklenen en güncel eğitim videolarıyla da her geçen gün kütüphanesini genişletmektedir.

Üniversitemiz IPlerine tanımlı bağlantı ile videolar deneme erişimi süresince izlenebilecektir.

Uzaktan erişim için;

Öğrenci, akademisyen ve üniversitemiz çalışanlarının www.vidobu.com  adresine kütüphane IP'si üzerinden girmeleri yada Off Campus özelliğini kullanarak edu. uzantılı mailleri ile kullanıcı girişi yapmaları sınırsız erişim için yeterli olacaktır.

İlk aşamada sistem her giren kişiyi "misafir" olarak tanımlayacak ve erişime izin verecektir. Ancak kişiler isterse ilk videodan sonra çıkan yönlendirme ile üye girişi oluşturabilir.

Üniversite mailleri ile üye olan kullanıcılarımız https://www.vidobu.com/edu/  linki ile kampüs dışından da erişim sağlayabilirler.

kutuphane-123.png