Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları (KA103) 06.10.2015

Sayın Bezmialem Vakıf Üniversitesi Ailesi;

2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan üniversite başvurularının değerlendirme süreci AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından tamamlanmıştır. 2015 döneminde geçerli bir Yükseköğretim için Erasmus Beyannamesi (ECHE-Erasmus Charter for Higher Education) sahibi olan tüm üniversiteler desteklenmiştir.

Bu bağlamda üniversitemizin, başvurduğu ve kabul edilen proje kapsamında 90.700,00 Euro hibe alması uygun görülmüş olup, Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyetinden toplam 52 kişi (20 öğrenci öğrenim, 20 öğrenci staj, 7 personel ders verme, 5 personel eğitim alma) yararlanacaktır.

Saygılarımızla,