Hatirlatma: (Yarın) Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports 08.07.2020

Değerli Bezmialem Mensupları,

Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü tarafından üniversitemize yönelik olarak düzenlenen aşağıdaki etkinliklere tüm akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve araştırmacılarımız davetlidir.

Etkinliklere katılabilmek için aşağıdaki kayıt linklerinden "register" olunması gerekmektedir.

Etkinliğe bağlantı için webex bağlantısı gerekecektir, etkinlikten 10 dakika önce gelecek olan hatırlatma mailindeki kurulum bilgisayarlara yapıldıktan sonra, bağlantı sağlanmış olacaktır.

Part 2: Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports - Bezmialem University

9 Temmuz Perşembe saat 12:30, 75 dakika

Kayıt linki: https://clarivatesupport.webex.com/clarivatesupport/onstage/g.php?MTID=ea6afb095ff6cef947704aa0b29102d6b

Hosted by Web of Science Group