Webinar: Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Eğitimi Webinarı 28.06.2021

elsevier.pngclinicalkey.jpg

Değerli Bezmialem Mensupları,

Elsevier ClinicalKey Kullanıcı Eğitimi Webinarı

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenlenecek olan webinara tüm araştırmacılarımız davetlidir.

Toplantıya kayıt için:

30 Haziran Çarşamba 12.30

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

Toplantı içeriği;

ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacaktır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr. Ayhan Cömert – Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi Ana Bilim Dalı

Dr. Öğretim Üyesi Bahadır Çiftçi – İstanbul Medipol Üniversitesi Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi, Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı