Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde İşe Alım Süreçleri Konuşuldu 05.04.2022

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında “Bezmialem Vakıf Üniversitesinde İşe Alım Süreçleri" programı düzenlendi. Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Dr. Zeynep Görmezoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Özge Ünsal, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Sayın Ayşen Karabacak ve İşe Alım Eğitim ve Performans Sorumlusu Sayın Sibel Örenbaş, hemşirelik bölümü öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerle yapılan toplantının öncesinde gündem maddeleri, bölüm öğretim üyeleri ve elemanları ile yapılan toplantıda belirlendi. Mezun olmak üzere olan 4'üncü sınıf hemşirelik öğrencileri ve 3'üncü sınıf öğrencilerinin de yer aldığı toplantı Eyüp Sultan Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Üniversite hastanemiz işe alım süreçleri; kurumun kalite standartları ve hizmet politikası belirtilerek anlatıldı. Açıklamaların ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı. Soru cevabın ardından toplantı başarıyla tamamlandı.