Bezmialem I. KÜNİB Tanıtım Günlerin 'de 13.05.2014

​Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Başkanlığı ve Sekretaryası Ardahan Üniversitesi tarafından yürütülen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından düzenlenen 03- 04 Mayıs 2014 tarihli I.KÜNİB Tanıtım Günleri Etkinliği ’ne Bezmialem Vakıf Üniversitesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Hatice KÖSRETAŞ ve Uluslararası İlişkiler Ofisi’nden Merve YAMAN katılım sağlamıştır. Panelde Türkiye'den 36 üniversite stant açmıştır.

Bakü’de, Park in By Radisson Otel’de, 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren başlayan programa Türkiye - Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yüksek Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlyas Doğan, Kafkasya Üniversiteler Birliği Başkanı ve Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Azerbaycan Milletvekili ve Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Akademik Abel Muharremov, Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan gibi çok sayıda ülkeden üst düzey bürokrat, KÜNİB üyesi birçok üniversitenin rektörü ve yöneticisi, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve medya mensupları katıldı.