Burs Başvuruları 15 Ekim'de Başlıyor! 01.10.2014

burs-basvuru-ds.jpg

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Bâb-ı Âlem burs başvuruları 15 Ekim- 1 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru UDEF’e yapılacaktır: “http://www.udef.org.tr/iletisim

Başvuruda istenen belgeler:

1- Pasaport aslı ve fotokopisi (Aslı kontrol edildikten sonra fotokopi alınacak.)

2- Güncel tarihli ikamet tezkeresi ve fotokopisi ya da emniyet randevusu (Aslı kontrol edildikten sonra fotokopisi alınacak.)

3- Burs talebine ilişkin dilekçe.

Mülakat sonunda burs hakkı kazananlardan, Güncel Öğrenci Belgesinin aslı ve derneğin bildireceği bir banka hesabı istenecektir.

Bu yıl İstanbul’da UDEF bünyesinde yeni derneklerimiz açılmıştır. Bundan dolayı Bab-ı Âlemin çalışma kapsamına giren üniversite sayısı azaldı. Bab-ı Âlem, aşağıdaki okullardan birinde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin başvurusunu kabul edecektir.

Okulların Listesi:

İstanbul Üniversitesi: Beyazıt, Cerrahpaşa, Çapa, Horhor, Laleli, Vefa, Süleymaniye ve Vezneciler’deki Tüm Enstitü, Fakülte ve Yüksek Okullar.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi: Cevizlibağ (Topkapı) Yerleşkesi

İstanbul Ticaret Üniversitesi: Eminönü Yerleşkesi

İstanbul Medipol Üniversitesi: Saraçhane Yerleşkesi

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi: Topkapı Yerleşkesi

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi: Vatan Caddesi’ndeki Yerleşke

Kadir Has Üniversitesi: Cibâli (Haliç) Yerleşkesi

Birûnî Üniversitesi: Zeytinburnu Yerleşkesi

Not: Yukarıdaki okulların dışında gelen öğrenciler, kendisiyle ilgilenecek olan yeni derneğimize yönlendirilecektir.