2014-2015 Erasmus+ Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları 20.01.2015

2015-personel-ilan-i.jpg

2014-2015 Erasmus+ Personel Hareketliliği yerleştirme sonuçları aşağıdaki tablolarda yer almaktadır.
Ancak öncelikli olarak lütfen AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Tablolarda açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai sonuçlardır.
Erasmus+ Değişim Programına katılacak olan personellerin hepsi, Üniversitemize tahsis edilen hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır.

Daha fazla sayıda personelimizin değişim hareketliliğinden faydalanması için değişime katılan personelin yol ücretinin 400 Avro'ya kadar kısmı karşılanmaktadır.

Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2014–2015 akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda personelimize Erasmus+ hibesi tahsis edilebilecektir. Ekteki tabloda adı geçen personelin her biri hibeli personel olarak değişim faaliyetlerini gerçekleştirebilecektir.

· Yararlanıcıların Erasmus+ Değişimi hakkından herhangi bir sebeple feragat etmek istemesi halinde; faragat dilekçelerini en geç 27 Şubat 2015 Cuma gününe kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Personelin değişim hakkından vazgeçmesini gerektirecek zorunlu hallerin 27 Şubat 2015 'ten sonra herhangi bir tarihte ortaya çıkması durumunda; hak sahibi personelin feragat dilekçesini belirttiği değişim başlangıç tarihinden en az 1 ay önce birimimize belirtmesi gerekmektedir.

· 2014-2015 Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliğinden feragat etmek için; Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne uğrayıp, "Feragat Dilekçesi'ni doldurmaları gerekmektedir.

· Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip edebilir.

$1×   Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliğinden faydalanacak olan personelimiz; yurtdışına çıkmadan ve yurtdışından döndükten sonra ofisimize teslim etmesi gereken belgeleri, aşağıdaki link içeriğinde bulunan "Checklist" ten kontrol/takip edebilir.​

Başvuran ve ilgi gösteren bütün personelimize teşekkür eder, Üniversitemizin Erasmus+ Personeline bu süreçte kolaylıklar dileriz,

2014-2015 Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Puanlandırma Kriterleri için TIKLAYINIZ