Üniversitemiz VI. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarında… 18.11.2015

​TRUCAS tarafından Almanya'nın Stuttgart ve Köln kentlerinde düzenlenen, VI. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarına üniversitemiz adına katılım sağlayan, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Uluslararası İlişkiler Ofis Sorumlumuz Sevsen Batı ve Mali İşler Direktörümüz Ramazan Serkan Özcan ile sağlam bir bilgilendirme platformu oluşturdu.

Türkiye’nin sağlık alanında ilk tematik üniversitesi olma ayrıcalığı ile yola çıkmış ve kısa sürede eğitim kalitesine kanıtlamış üniversitemiz, bölümleriyle büyük beğeni toplarken; eğitimine Türkiye’de devam etmek isteyen öğrenci adayları ve ailelerinden yine büyük ilgi topladı.

Fuarın Stuttgart ayağında, Stuttgart Başkonsolosu Sayın Ahmet Akıntı standımızı ziyaret ederken, Türk Üniversitelerinin bu tarz etkinliklerle Stuttgart’ta temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sağlam uluslararası işbirlikleriyle de dikkat çeken üniversitemiz, mevcut uluslararası anlaşma olanaklarının yanı sıra, yürütülen değişim programları hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Köln’de yapılan fuarda, Köln Başkonsolosu Sayın Hüseyin Emre Engin ve değerli eşi Meral Engin standımızı bizzat ziyaret edip, Almanya’da en çok tercih edilen üç bölümden biri olan Tıp Fakültesi ve bu bölümlere yerleşemeyen başarılı öğrencilerin de taleplerine cevap verebileceğimize dikkat çekti.​