Talca Üniversitesi Değişim Programı Başvuruları 27.03.2023

Değerli Öğrencilerimiz,

Talca Üniversitesi'nin 2023 Akademik Yılı 2. Dönemi Değişim Programları (Ağustos – Aralık) için başvuru ve nominasyon dönemi başlamıştır.

Öğrencilerin başvuruları için son gün 30 Nisan 2023'tür. Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Başvuru formalitelerine başlamak için öğrenciler www.utalca.cl web sitesindeki aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirler.

Uyarı:

1. ​Değişim öğrencileri, Şili hükümeti tarafından belirlenen ve aşağıdaki resmi bağlantıda düzenli olarak güncellenecek olan Sağlık Koşullarını karşılamalıdır.

2. Değişim öğrencilerinden aşağıdaki özel gereksinimleri karşılamaları istenecektir:

• Menşe ülkede alınan Aşı Programının Validasyonu​

• Seyahat sigortası 30.000 avroluk teminat, hastalık veya kaza durumunda sağlık giderlerini ve ülkesine geri dönüşü garanti eder.

3. Değişim öğrencilerinin kabulü, Sağlık Akademik Programlarının stajları veya uygulamalı dersleri için kısıtlanacaktır.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda aşağıdaki email adresleriyle iletişime geçebilirsiniz:

patrojas@utalca.cl ya da incomings@utalca.cl