Üniversitemize Öğretim Üyesi Alınacaktır. Son Başvuru Tarihi : 18.04.2016 02.04.2016

Duyuru Başlama Tarihi : 02.04.2016
Son Başvuru Tarihi : 18.04.2016
T.C. BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN
ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR
FAKÜLTE/
ENSTİTÜ/YÜKSEKOKUL
BÖLÜMANABİLİM DALI/BİLİM DALI/PROGRAMUZMANLIK ALANI / ARANILAN ŞARTLARKADRO SAYISIKADRO UNVANI
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüAğız, Diş ve Çene Radyolojisi 1Yrd.Doç.Dr.
Endodonti 1Yrd.Doç.Dr.
Ortodonti 1Prof.Dr.
Restoratif Diş Tedavisi 1Prof.Dr.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimler BölümüAnesteziyoloji ve Reanimasyon 2Prof.Dr.
Üniversitemizin yukarıda belirlenen birim ve bölümlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
- İlana başvuru için gerekli belge ve bilgilere Üniversitemiz web sayfası www.bezmialem.edu.tr den ulaşılabilir.
- Başvurular ilan tarihini takip eden 15 gün içinde Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şahsen / posta yolu ile yapılabilir.

Başvuru Formu ve Dilekçesi İçin Tıkla​yınız