Ara Tatilde Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Sağlık İmkanlarını Gözlemleme Fırsatı 25.10.2016

​Tıp Fakültesi 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerimiz için 22-29 OCAK 2017 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Sağlık Kültür Gezimizde; BAE'de önemli yer edinmiş, öncü sağlık kurum ve kuruluşların ziyaretinin yanı sıra, kültürel gezilere de yer verilecek.

Sağlık alanında göstermiş olduğu gelişmelerle körfez ülkeleri arasında dikkat çekici hale gelen Birleşik Arap Emirliklerinde uygulanan tıbbi yaklaşımlarla tanışma fırsatı yakalayabileceğiniz bu gezide, Dubai Amerikan Hastanesinde 2 gün boyunca gözlemcilik yaparak sağlık sistemlerini yakından takip edebilecek, Tıp Fakültelerini ziyaret ederek oradaki akademisyenler ve öğrencilerle tanışma fırsatı yakalayacak ve yabancı dilinizi kullanarak pratik yapma şansıda bulacaksınız.

BAE'nin en popüler emirliği Dubai'de planlanan gezi noktaları arasında; Dubai Miracle Garden, Global Village, The Dubai Fountain ve Safari Turu yer almakla birlikte; dünyanın en büyük alış veriş merkezi olan Dubai Mall'da aynı tarihlerde gerçekleştirilecek Shopping Fest'e de katılma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en uzun binası Burj Khalifa'yı da bu gezi dâhilinde görme imkânı bulacaksınız.

Rektörümüz ve Genel Sekreterimizin de eşlik edeceği program için tüm gezi masrafları yaklaşık olarak hesaplanmış olup, fiyat bilgisi aşağıda yer almaktadır. Katılımcı bilgileri kasım ayı içerisinde toplanacak olup, ayrıntılı bilgi için Uluslararası İlişkiler Ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Vize: 125$

Otel: 325$